Logo-IJzerman-GWW-01.png

Materieel

Ons machinepark voor uiteenlopende projecten

Machines voor wegenbouw, bestrating en onderhoud in de regio Wapenveld, Hattem, Wezep, Heerde en Epe!

Ons machinepark voor wegenbouw, bestrating en onderhoud bestaat uit geavanceerde apparatuur die wordt ingezet voor diverse projecten. Met een ruime selectie aan hoogwaardige machines kunnen we veilig, efficiënt en nauwkeurig werken, waarbij we streven naar optimale resultaten. U kunt vertrouwen op ons ervaren personeel die onze moderne machines op de juiste en dus veilige manier bedienen.

Graafmachine JCB

Graafmachine huren in Wapenveld, Hattem, Wezep, Heerde en Epe

De JCB JS 145W is een veelzijdige graafmachine met een gewicht van 14,5 ton. Uitgerust met een krachtige 4-cilinder dieselmotor en geavanceerde hydraulica, biedt het uitstekende prestaties en brandstofefficiëntie. De cabine is ruim en ergonomisch ontworpen voor maximaal comfort en veiligheid, waardoor het ideaal is voor bouw- en graafwerkzaamheden op diverse locaties.

Minikraan Atlas

Minikraan huren in Wapenveld, Hattem, Wezep, Heerde en Epe

De Atlas AC 08 is een compacte en wendbare minikraan die geschikt is voor diverse bouw- en graafwerkzaamheden in kleine ruimtes. Met een gewicht van ongeveer 1 ton is hij gemakkelijk te transporteren. De kraan is uitgerust met een hydraulisch verstelbaar onderstel voor extra stabiliteit en precisie tijdens het werken.

Tractor John Deere

Tractor huren in Wapenveld, Hattem, Wezep, Heerde en Epe

De John Deere 6920 is een krachtige tractor die veel gebruikt wordt in de landbouw en het grondverzet. Met een vermogen van ongeveer 150 pk biedt het voldoende trekkracht voor zware taken. Het is uitgerust met geavanceerde technologieën en comfortabele cabine voor efficiënt en aangenaam werken op het land.

Schuitemaker Kieper

Kiepwagen huren in Wapenveld, Hattem, Wezep, Heerde en Epe

De Schuitemaker 20 tons kieper is een robuuste en betrouwbare aanhangwagen die geschikt is voor het vervoeren van grote hoeveelheden zand, grind, graan of andere materialen. Met een draagvermogen van 20 ton en hydraulische bediening biedt het efficiënt lossen en gemakkelijke bediening voor verschillende agrarische en bouwtoepassingen.

Shovel Knikmops

Shovel huren in Wapenveld, Hattem, Wezep, Heerde en Epe

De Knikmops 130 is een compacte en wendbare shovel die geschikt is voor verschillende werkzaamheden in de bouw en landbouw. Met een knikbesturing kan hij gemakkelijk manoeuvreren in kleine ruimtes. De shovel is uitgerust met een krachtige motor en diverse aanbouwdelen voor veelzijdigheid en efficiëntie op de werkplek.

Trilplaat Wacker

Trilplaat huren in Wapenveld, Hattem, Wezep, Heerde en Epe

De Wacker 6555 is een robuuste trilplaat die wordt gebruikt voor verdichtingswerkzaamheden op bouwterreinen. Met een krachtige motor biedt het uitstekende verdichtingsprestaties voor verschillende bodemtypes. De trilplaat is ergonomisch ontworpen voor gebruiksgemak en veiligheid, en de zelfreinigende bodemplaat zorgt voor betrouwbaarheid en onderhoudsgemak.

Leveller Daros

Leveller huren in Wapenveld, Hattem, Wezep, Heerde en Epe

De Daros leveller is een geavanceerd nivelleringsapparaat dat wordt gebruikt voor het egaliseren van oppervlakken in de bouw en landbouw. Met precisiehydrauliek en automatische bediening biedt het efficiëntie en nauwkeurigheid. De leveller is duurzaam gebouwd voor langdurig gebruik en kan helpen bij het creëren van vlakke en gelijkmatige terreinen.

Rioolreinigingsmachine

Riool laten reinigen of ontstoppen in Wapenveld, Hattem, Wezep, Heerde en Epe

De ROM 400 is een krachtige rioolreinigingsmachine die wordt ingezet voor het schoonmaken en ontstoppen van riolen en afvoerleidingen. Uitgerust met een hogedrukpomp en een lange spuitlans, kan het effectief vuil en verstoppingen verwijderen. De machine is compact, gemakkelijk te bedienen en geschikt voor zowel professioneel als particulier gebruik.

Meer weten over ons materieel?

U kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail en WhatsApp voor al uw vragen en projectwensen. Het kan voorkomen dat we door ons drukke werkschema niet direct kunnen antwoorden. Wees gerust, als we uw oproep missen, zullen we snel terugbellen. Uw bericht is belangrijk voor ons, en we streven ernaar om op een later tijdstip direct met u in contact te komen. Dank voor uw begrip en vertrouwen in ons.