Logo-IJzerman-GWW-01.png

Opdrachtegevers van IJzerman GWW

Logo Buro Noord

Buro Noord is een technisch adviesburo dat voornamelijk actief is in het noordoosten van Nederland. Vanuit Steenwijk werkt een team van gepassioneerde vakmensen in nauwe samenwerking met collega’s binnen DAGnl (ca. 90 medewerkers).

Naar website >>

Logo Bronsink Hoveniers

Bronsink Hoveniers is opgericht in 2016 vanuit een passie voor het vak. Van jongs af aan werkzaam geweest als hovenier beschikt Sebastiaan Bronsink inmiddels over meer dan 20 jaar ervaring.

Naar website >>

Logo DagNL

DAGnl is een multidisciplinair ingenieursbureau. Ons werkveld, dat is de openbare ruimte. Wij geven advies, maken ontwerpen, doen onderzoek en houden toezicht. Bij ons vind je maar liefst dertien expertises onder één dak. Werk je met ons samen, dan ervaar je korte lijnen en een pragmatische instelling.

Naar website >>

Logo Civil Works

Civil Works is onderdeel van de DAGnl. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk ‘vakidioten’ die zowel ervaring in de klei als aan de tekentafel hebben. Praktisch ingesteld en breed inzetbaar dus. Wij maken niet alleen mooie ontwerpen en plannen, maar kijken ook naar de (praktische) haalbaarheid hiervan.

Naar website >>

Dierenpension Shanai

Dierenpension Shanai te Vaassen (vlakbij de afrit van de A50 tussen Apeldoorn en Zwolle) biedt vakkundige verzorging voor honden en katten, op het moment dat u dat zelf niet kunt door bijvoorbeeld vakantie, werk, verbouwing, ziekenhuisbezoek etc.

Naar website >>

In het sfeervolle centrum van Heerde staat vakantiehuis de rode beer. Het huis is te huur en volledig rolstoeltoegankelijk en heeft 10 slaapplaatsen verdeeld over 6 slaapkamers, waarbij 2 slaapkamers zijn ingericht voor intensieve zorg.

Naar website >>