Logo-IJzerman-GWW-01.png

Over ons

Van sierbestrating tot grond-, weg- en waterwerken

Aannemersbedrijf in de regio Wapenveld, Hattem, Wezep, Heerde en Epe!

In 2009 zijn wij als bescheiden bedrijf gestart onder de naam IJzerman Sierbestrating. Met de jaren zijn onze werkzaamheden en ervaringen uitgegroeid tot een bekwaam en professioneel bedrijf op het gebied van grond-, weg- en waterwerken.

Nieuwe naam IJzerman GWW
Wij hebben gemerkt dat onze werkzaamheden zich niet langer beperken tot alleen bestratingen. Daarom hebben wij in 2019 besloten om onze bedrijfsnaam te veranderen in IJzerman GWW BV, om beter aan te sluiten bij de diverse bouwactiviteiten die wij verrichten.

Diensten voor particulieren en zakelijke klanten
Vanuit onze thuisbasis in Wapenveld zijn wij actief in het bestraten en uitvoeren van grondwerkzaamheden voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Dit omvat samenwerkingen met bedrijven, gemeenten en andere overheidsinstellingen in heel Nederland. Op onze website, onder het tabblad ‘Diensten’, vindt u een gedetailleerd overzicht van alle werkzaamheden die wij momenteel uitvoeren.

Klanttevredenheid
Bij IJzerman GWW staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om onze klanten op een professionele en betrouwbare manier van dienst te zijn. Ons ervaren team van vakmensen staat klaar om uw project tot in de puntjes te verzorgen. Of het nu gaat om bestratingen, grondwerkzaamheden of andere bouwprojecten, wij leveren kwaliteit en maatwerk.

Onze werkwijze

Wij begrijpen dat elk project uniek is en daarom luisteren wij aandachtig naar uw wensen en eisen. Onze deskundige medewerkers denken met u mee en adviseren u graag over de beste oplossingen voor uw specifieke situatie. Bij IJzerman GWW kunt u rekenen op een persoonlijke benadering en een soepele samenwerking.

Bij aanvang van een opdracht streven wij ernaar om een zo helder mogelijk beeld te krijgen van de bestaande situatie. Daarom nemen wij graag de tijd om persoonlijk bij u langs te komen en alles nauwkeurig te inspecteren. Door deze werkwijze kunnen wij een goede inschatting maken van de benodigde werkzaamheden en kunnen we ter plekke met u in overleg treden om uw ideeën te bespreken.

Om u volledig op de hoogte te stellen, ontvangt u van ons vooraf een gedetailleerd overzicht van alle werkzaamheden die wij voor u zullen uitvoeren. Daarnaast streven wij ernaar om u een zo nauwkeurig mogelijke prijsindicatie te geven, zodat u van tevoren duidelijkheid heeft over de kosten. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij hechten grote waarde aan veiligheid, gezondheid en milieu. Daarom zijn wij in het bezit van een VCA-certificaat, dat aantoont dat wij op een veilige manier onze werkzaamheden uitvoeren. Dit certificaat is niet alleen van toepassing op onze werknemers, maar ook op onze klanten. Uw veiligheid en welzijn zijn voor ons van groot belang. Wij zorgen ervoor dat onze werkzaamheden op een verantwoorde en veilige manier worden uitgevoerd, met respect voor het milieu.

Klantvriendelijk, betrouwbaar en transparant

U kunt erop vertrouwen dat wij ons uiterste best doen om aan uw wensen te voldoen. Wij streven naar een optimale samenwerking en open communicatie, zodat we tot het beste resultaat kunnen komen. Daarom stemmen we graag met u af wanneer de werkzaamheden naar uw tevredenheid afgerond moeten zijn. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Als u kiest voor onze diensten, kunt u rekenen op een professionele en klantvriendelijke aanpak. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij uw project en streven ernaar om u een positieve ervaring te bieden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw verwachtingen te overtreffen.

Meer weten over ons aannemingsbedrijf?

U kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail en WhatsApp voor al uw vragen en projectwensen. Het kan voorkomen dat we door ons drukke werkschema niet direct kunnen antwoorden. Wees gerust, als we uw oproep missen, zullen we snel terugbellen. Uw bericht is belangrijk voor ons, en we streven ernaar om op een later tijdstip direct met u in contact te komen. Dank voor uw begrip en vertrouwen in ons.